Viuff Anlæg nyt site nyhed

Velkommen til vores nye site

Viuff Anlæg har fået et nyt look. I forbindelse med omstruktureringerne i ledelsen sidste år blev det også besluttet, at iværksætte en række nye tiltag, som skal være med til at rykke Viuff Anlæg op i en ny liga indenfor entreprenørvirksomheder.

Et af de tiltag ser du resultatet af lige nu, nemlig en ny hjemmeside. Den nye hjemmeside præsenterer vores virksomhed på en ny måde, og giver os mulighed for at præsentere vores virksomhed på en ny og frisk måde, ligesom vores arbejde kommer til sin ret i præsentationen af vores referencer.

Vi vil løbende bringe nyheder fra vores virksomhed her på viuff.as, og vi håber, at I tager godt imod vores nye side.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.