Vi søger projektleder

Hos Viuff Anlæg har vi travlt i øjeblikket. Vi oplever stor stigning i ordretilgangen, og derfor udvider vi nu vores team med en eller flere projektledere.

Som projektleder hos Viuff Anlæg vil du primært komme til at have ansvaret for styring af hovedentrepriser. Du får en central rolle i tæt sparring med ledelsen og de øvrige medarbejdere, og du kan se frem til en afvekslende arbejdsuge med opgaveløsning bag skrivebord og bred koordinerende projektledelse i felten.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere daglig ledelse, opfølgning på byggepladsen, tidsplanlægning, produktionsplanlægning, økonomistyring, indgåelse af leverandør- og entrepriseaftaler samt udarbejdelse af kvalitetssikringsdokumentation.

Dit overordnede ansvar bliver at bære projekterne og de involverede parter sikkert gennem alle faser af byggeprocessen med fokus på at skabe en god holdånd, og sikre en effektiv kommunikation mellem alle parter.

Du er…

… ingeniør, bygningskonstruktør eller har anden relevant uddannelse. Du sidder formentlig i en lignende stilling eller har erfaring herfra, og så har du en håndværksmæssig baggrund. Du kan skabe en god kontakt til kunder, entreprenører og rådgivere, og så har du en fint udviklet kvalitetssans. Du er selvstændig, hårdtarbejdende, målretttet og effektiv.

Vi tilbyder…

… en gylden mulighed for dig. Vi leder nemlig efter en medarbejder som vil være med til at bygge det nye Viuff Anlæg op til at være en spiller i superligaen af entreprenørvirksomheder. Vi har intet loft for dine udfoldelsesmuligheder. Vi honorerer den gode indsats med en attraktiv bonusordning, sundhedsforsikring og en løn der afspejler det ansvar, der følger med jobbet.

Send ansøgningen…

… hvis ovenstående passer på din profil. Ansøgning og CV skal sendes til camilla@viuff.as mærket “Projektleder”.  Har du spørgsmål til stillingen så kan du ringe til Produktionsdirektør Lars Drewsen på tlf. 29 72 44 67.

Læs mere om Viuff Anlæg her.