renovering Harald Nyborg i Hillerød

Renovering samt udbygning af Harald Nyborg

Viuff Anlæg udfører i samarbejde med Damgaard Rådgivende Ingeniører, en totalentreprise for Dagligvareinvest I/S, som lejer bygningen ud til detail kæden Harald Nyborg i Hillerød vedr. renovering af deres 2200 m² eksisterende bygning og udbygning af ca. 900 m² butiks areal.

Arbejdet hos Harald Nyborg består i nedrivning af facade og 550 m² eksisterende tag. Herefter følger nyt 200mm terrændæk på fundaments pæle, betonelement montage, 1600 m² SkanDek elementer samt resterende komplettering og installationer.

Tidsplanen er stram, men vi forventer at kunne aflevere den samlede entreprise efter planen på ca. 3 måneder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *