Tilbudsberegner

Tilbuds beregner hos Viuff Anlæg

Tilbuds beregner til attraktivt moderne firma

Hos Viuff Anlæg A/S har vi travlt i øjeblikket. Vi søger derfor en ny Tilbuds beregner til at indgå i vores team.

Som Tilbuds beregner hos Viuff Anlæg, vil du hovedsageligt have ansvaret for tilbuds beregninger af hoved-, stor- og fagentrepriser. I enkelte tilfælde vil der også være tale om beregning af Totalentrepriser.  Du får en central rolle i tæt sparring med ledelsen og de øvrige medarbejdere.

Du er…

… ingeniør, bygningskonstruktør eller har anden relevant uddannelse. Du sidder formentlig i en lignende stilling eller har erfaring herfra, og så har du en håndværksmæssig baggrund. Du kan skabe en god kontakt til kunder, entreprenører og rådgivere, og så har du en god udviklet kvalitetssans. Du er selvstændig, struktureret, målrettet og effektiv.

Du er en erfaren bruger af Office programmer og har stor kendskab til kalkulations programmet SIGMA Estimates. Har mod på at lære nye programmer, som kan optimere tilbuds fasen og gøre arbejdet nemmere og mere strømlinet.

I stillingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Kalkulation af hoved-, stor- og fagentrepriser
  • Gennemgang og administrering af udbudsmateriale
  • Deltagelse i besigtigelser og licitationer
  • Indhentning af tilbud fra leverandører og underentreprenører
  • Kalkulation af egenproduktion (jord, kloak, beton og anlægsarbejder)
  • Opsøgende og skabe nye og gode relationer, til kommende underleverandører/entreprenører
  • Vedligeholde underleverandørkontakten samt give tilbagemeldinger ang. diverse tilbuds sager
  • Deltage i kontraheringsforhandlinger og sags overdragelse

Vi tilbyder…

… et udfordrende og selvstændigt job med frihed under ansvar, samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. I firmaet bruger vi de sidste nye kalkulations- og styrings værktøjer og er meget digital orienteret. Vi søger en medarbejder, som vil være med til at gøre Viuff Anlæg A/S til den foretrukne samarbejdspartner, blandt entreprenørvirksomheder. Der er intet loft for dine udfoldelsesmuligheder. Kort kommunikations vej til ledelsen, så når den enkelte medarbejder har fået en ny god ide, er der ikke langt fra tanke til handling.  Firmaarrangementer, sundhedforsikring, pension samt en løn, der afspejler det ansvar, der følger med jobbet.

Send ansøgningen…

… hvis ovenstående passer på din profil. Ansøgning og CV skal sendes til camilla@viuff.as mærket “Tilbudsberegner”.

Har du spørgsmål til stillingen så kan du ringe til Jan Viuff, Teknisk Direktør på 30 56 77 44

Læs mere om Viuff Anlæg her.