Praktikant Anders i Hillerød

Velkommen til vores nye praktikant

Anders er startet hos Viuff Anlæg den 04.01.2021 og der skal han være praktikant i forbindelse med hans uddannelse som Bygningskonstruktør på Zealand.

Anders skal være hos os i de næste 20 uger og vil primært være på vores sag – Frederiksbro Badepavillion i Hillerød.

Anders er 26 år, bor i Taastrup og læser til bygningskonstruktør i Næstved.

Anders siger selv:

 Jeg glæder mig til at starte min praktikperiode hos Viuff Anlæg, hvor jeg håber på at kunne bruge den viden jeg har tilegnet mig på studiet i en mere praksisorienteret hverdag. Jeg har gennem studiets første 5 semestre fået mange redskaber, som jeg ser frem til afprøve i en virksomhed. Derudover håber jeg på at opnå nye færdigheder og arbejde med spændende udfordringer, der kan udvikle mine personlige kompetencer.

Tak for en god modtagelse med morgenmad og introduktion til kollegaer og projekt.
Jeg ser frem til at være en del af teamet i Viuff det næste semester.

 

Vi sætter en stor ære i at have praktikanter og sørge for, at de vil få den bedst mulige praktiske føling med arbejdet i en entreprenørvirksomhed.

Viuff Anlæg byder Anders velkommen og vi glæder os til at have ham på byggepladsen og i virksomheden over det næste halve år.