Ny praktikant, Louise

Velkommen til vores nye praktikant, Louise

Viuff Anlæg kan med glæde byde Louise velkommen som praktikant her i august.

Hun skal være i erhvervs praktik hos os i forbindelse med hendes uddannelse som Bygningskonstruktør på Københavns erhvervs akademi.

Louise skal være hos os i de næste 20 uger og vil primært være på vores sag – Frederiksbro Badepavillon i Hillerød.

Louise er 23 år, bor i Jægerspris og læser til bygningskonstruktør i København.

 

Louise siger selv:

Jeg ser frem til at starte min praktikperiode hos Viuff Anlæg, hvor jeg håber på, at kunne drage brug af den viden jeg har tilegnet mig fra de første 5 semestre på studiet. Gennem studiet har jeg fået en masse teoretisk viden og redskaber, som jeg ser frem til at kunne bruge i praksis. Derudover ser jeg frem til at arbejde med spændende udfordringer og opnå nye færdigheder.

Jeg glæder mig til at være en del af temaet i Viuff de næste 20 uger.

 

Vi sætter en stor ære i at have praktikanter og sørge for, at de vil få den bedst mulige praktiske føling med arbejdet i en entreprenørvirksomhed.

Vi glæder os til at have Louise på byggepladsen og i virksomheden over det næste halve år.